Sortida col·lectiva al Pic d’Anayet (Valle de Tena)

Carregant Events
  • This event has passed.
anayet-1260722-d99f

Modest per la seva alçada, però amb una silueta desafiant i vertical anirem fins a la capçalera del riu Gállego al Valle de Tena. Passarem pels Ibones d’Anayet un lloc emblemàtic i espectacular amb vistes cap al Midi d’Ossau.

Dificultat:

Tècnicament: moderat. L’excursió és fàcil, exceptuant un tram curt aeri de pocs metres equipat amb cadenes per pujar el cim i una petita grimpada fins al pic.

Físicament: moderat. Cal està acostumat assolir desnivells d’uns 1000m en una sola jornada.

Desnivell i horaris: + 1000m (6-8h) i uns 15 km aproximadament.

Coordinació: Marta Gallach, Xavier Tarradas. 

Punt i hora de sortida: Dissabte 21 juliol al migdia a la Movilsa just al costat del Restaurant Nou Pamplona (davant l’hotel de Can Pamplona). L’hora exacte es concretarà uns dies abans per email (Es demana puntualitat).

Desplaçament: cotxes particulars (3-4h aprox.)

Allotjament i menjar: Refugio Telera en règim de mitja pensió. 30 euros no federats i 27 euros els federats. http://www.refugiotelera.com/

Requeriments: estar federat. En cas de no estar-ho heu de tramitar per la web o a la secretaria una llicència temporal per a 1 dia (màxim fins l’últim dijous abans del dia de la sortida (7 euros).

Adreçat: socis i no socis. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n fa responsable.  

Material obligatori: sac de llençol o similar.

Cartografia:  Ed. Alpina Valle de Tena 1:25.000.

Inscripcions: Per la web o a la secretaria de la UEV. La inscripció es gratuïta però cal fer una paga i senyal de 15 euros per la reserva del refugi. Si es suspèn la sortida els 15 euros no es retornaran, van a càrrec de l’anul·lació de la reserva del refugi. Si un s’apunta i al final no ve, només es retornaran en cas d’omplir la seva plaça.

LIMITAT a 13 places. DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 18/07/2018. SI JA NO QUEDEN PLACES CONTACTEU AMB SECRETARIA PER POSAR-VOS EN LLISTA D’ESPERA I SI HI HA BAIXES US AVISEM.

**Els coordinadors no es fan responsable dels accidents o de qualsevol contratemps que pugui succeir als participants.

** No és una sortida guiada, és una sortida col·lectiva, tothom ha de ser autònom pels requisits de la sortida.

**En cas d’alguna circumstància especial o climatologia, els coordinadors es reserven el dret d’alterar l’itinerari previst, la substitució o l’anul·lació d’alguna de les sortides, així com la variació de les dates. Web de la UEV: http://www.unioexcursionistavic.org/.

juliol 21 2018

Detalls

Comença: 21 juliol 2018
Acaba: 22 juliol 2018
Event Categoria: