SORTIDA COL.LECTIVA 24-25 de febrer 2018: Tuc de Miei +/- Cap des Closos des del refugi de Montgarri amb raquetes.

Carregant Events
  • This event has passed.
59

En aquesta ocasió anem a descobrir un dels racons més emblemàtics i bonics de la Vall d’Aran. Anirem a Montgarri un antic poble actualment abandonat, al qual s’ha reformat el santuari i el refugi on dormirem. Sortirem de pla Beret per baixar cap al refugi tot seguint la Noguera pallaresa, potser amb la llum de la lluna. El dia següent pujarem al Tuc de Miei i si el clima ens respecte anirem fins al Cap des Closos (2416 m), un excel·lent mirador de la Maladeta, Tuc de Montardo i Salana que ja vam assolir l’any passat, Saboredo, Colomers, Bacivers, i el Barlonguera i el Montvalier tot mirant cap a l’Arièja.

Dificultat:

  • Tècnicament: moderada. Cal dominar l’ús dels grampons, piolet, i material de seguretat hivernal (ARVA, pala i sonda).
  • Físicament: moderat. Cal està acostumat assolir desnivells d’uns 1000 m en una sola jornada amb neu i raquetes.

Desnivell i horaris: Dissabte – 250 m (1h 30h). Diumenge: + 900 i -500 (6h) aprox.
Coordinació: Marta Gallach, Xavier Tarradas.
Punt i hora de sortida: Dissabte 24 febrer a la gasolinera de la Movilsa, concretament al parking del costat del Restaurant Nou Pamplona (davant l’hotel de Can Pamplona). L’hora es concretarà uns dies abans de la sortida per email. (Es demana puntualitat).
Desplaçament: cotxes particulars. 3h aprox.
Allotjament i menjar: Mitja pensió (sopar dissabte/esmorzar diumenge) al refugi de Montgarri. Preu 50 euros. http://www.montgarri.com/refugio/
Requeriments: estar federat. En cas de no estar-ho heu de tramitar per la web o a la secretaria una llicència temporal per a 2 dies (màxim fins l’últim dijous abans del dia de la sortida (10 euros)).
Adreçat: socis i no socis. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n fa responsable.
Material obligatori: sac de llençol o similar (hi ha mantes al refugi), raquetes, pals, grampons, piolet i botes adequades, ARVA, pala i sonda.
Cartografia: Vall d’Aran Ed. Alpina 1:50:000.

Inscripcions: Per Internet a la web de la UEV o a la secretaria de la UEV. La inscripció es gratuïta però cal fer una paga i senyal de 15 euros per la reserva del refugi. Si es suspèn la sortida els 15 euros no es retornaran, van a càrrec de l’anul·lació de la reserva del refugi. Si ja no hi ha lloc al refugi, es retornaran els 15 euros.

LIMITAT a 13 places. DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 22/02/2018.

SI JA NO QUEDEN PLACES CONTACTEU AMB SECRETARIA PER POSAR-VOS EN LLISTA D’ESPERA I SI HI HA BAIXES US AVISEM.

**Els coordinadors no es fan responsable dels accidents o de qualsevol contratemps que pugui succeir als participants.

** No és una sortida guiada, és una sortida col·lectiva, tothom ha de ser autònom pels requisits de la sortida.

**En cas d’alguna circumstància especial o climatologia, els coordinadors es reserven el dret d’alterar l’itinerari previst, la substitució o l’anul·lació d’alguna de les sortides, així com la variació de les dates. Web de la UEV: http://www.unioexcursionistavic.org/.

febrer 24 2018

Detalls

Comença: febrer 24
Acaba: febrer 25
Event Categoria: