Anna Comet és 1a a Bagà

Baga

Anna Comet és 1a a Bagà

Diumenge 14 d’agost es va disputar el Trail del Moixeró amb sortida i arribada a Bagà. Una cursa de 17 km amb 1000 metres de desnivell positiu amb un recorregut exigent i molt ràpid que comparteix el recorregut de la primera pujada de la Ultra Pirineu, la darrera prova de les World Series 2016 que l’Anna disputarà el proper mes de setembre.

 

En la seva preparació per la propera cursa de les World Series, The Rut 50k, que tindrà lloc el 4 de setembre a l’estat de Montana dels Estats Units, l’Anna segueix acumulant quilometres d’entrenament tant amb dorsal com sense.

Aquesta darrera setmana ha tancat un període de forta càrrega i l’ha tancat amb la participació i victòria al Trail del Moixeró en la distància de 17k.

 

“Estic sorpresa de com m’he trobat, tot i notar un fort dolor muscular a les cames durant les darreres setmanes i durant la cursa, m’he sentit amb força, agilitat i bon ritme. Estic gaudint molt entrenant i competint aquests darrers mesos i això em dóna molta confiança.”

 

A finals d’agost l’Anna viatja als Estats Units per fer una bona adaptació i competir amb garanties.

 

“Serà una prova molt ràpida, tal i com és de costum als Estats Units, cosa que em fa molt de respecte ja que és el que més em costa, les curses ràpides les pateixo molt, però sé que he entrenat bé, que em trobo bé i tinc clar que donaré tot que estigui a les meves mans.”

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *