Presentada a Núria la 1a OnocoEsquimo

IMG-20190608-WA0003

Presentada a Núria la 1a OnocoEsquimo

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb la Unió Excursionista de Vic, amb lafinalitat de recaptar fons per ajuda al malalt de càncer.

El repte és aconseguir 25.000€ que aniran repartits íntegrament a Fundació Oncolliga de Girona i Osona Contra el càncer a parts iguales.

Per fer-ho es proposa la prova per equips de 2 o de 4 persones, amb l’obligatorietat d’haver-hi sempre dos atletes en cursa. El recorregut consisteix a fer 3 cims emblemàtics de la Vall de Núria. Cada equip ha de pujar i baixar fins a l’esplanada, on es faran els relleus dels esquiadors.

S ‘ha establert un topall de 200 participants, que hauran de completar un recorregut amb els que es preten assolit l’objectiu dels 25.000€. Aquesta quantitat serà fruit de l’aportació de cada equip (donació 250€ pels equips de 2 i 500 € pels equips de 4).

Les inscripcions tindran un preu de 35€ per aquells que tinguin llicència federativa, o de 45€ pels que necessitin una llicència de dia. El preu de les inscripcions financiarà els costos de la cursa, i el donatiu dels equips serà donat íntegrament a les associacions.

La primera edició es farà el 29 de març del 2020 i va ser presentada pels seus impulsors,Ton Massagué, Roger Molist i Lluís Comet, el passat dissabte 8 de juny en el marc de la XIIIa edició de l’Olla de Núria.

Les inscripcions ja estan obertes a: https://www.oncolligagirona.cat/oncoesquimo/inscripcions-2019.html

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *