Secció d’Alta Muntanya (S.A.M.)

SECCIÓ ALTA MUNTANYA

Volem mantenir viu l’esperit excursionista arrelat a Catalunya des de fa molts anys, i compaginant-lo amb el “boom” competitiu que ha anat sorgint els últims anys a casa nostre. No es tracta de sortides guiades (amb guia de muntanya), sinó que coordinem les sortides per tal d’oferir-les a un públic autònom per fer-les. Les sortides són majoritàriament sense dificultat tècnica, o si en tenen són superables per qualsevol persona sense coneixement de l’ús de la corda.

Les sortides hivernals requereixen una mica més de coneixement tècnic, doncs sovint necessitem el piolet i els grampons.  Van dirigides a tot aquell/a que l’hi agradi la muntanya i tingui ganes de conèixer gent amb la mateixa  afició i compartir l’activitat conjuntament.  Els menors d’edat poden venir, però sempre acompanyats d’un adult.

OBJECTIU

L’objectiu de la nostra secció és apropar i gaudir de la muntanya de forma col•lectiva dins un entorn no competitiu però per això no menys ambiciós. Muntem sortides periòdiques durant tot l’any pel nostre Pirineu, algunes matinals, algunes de tot el dia i altres de cap de setmana.

IMG_4847_mini

NOTÍCIES S.A.M