Matinals de Marxa Nòrdica: Collsuspina – sta. Coloma de Sasserres

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Matinals de Marxa Nòrdica: Collsuspina – sta. Coloma de Sasserres

El proper dia 20 de setembre comencem una nova activitat dins  de la nostra Entitat, les sortides Matinals de Marxa Nòrdica. Aquestes matinals en principi es faran en cap de setmana i seran per a gent que es vulgui iniciar en aquest esport. 

Que fem a la Marxa Nòrdica?  Doncs caminar , amb l´ajuda d´uns bastons específics , que ens ajudaran a impulsar-nos a la nostra marxa. Per fer això i obtenir  beneficis per la nostra salut, ho farem amb una tècnica que haurem d’aprendre. Amb aquestes matinals sols veurem un tast del moviment, després les persones que hi estiguin interessades, tindran de fer un curs d´iniciació. 

On les farem les sortides, doncs en terrenys planers, amb poc desnivell,  normalment amb pista de terra, pels voltants de la nostra comarca. 

Qui ho podrà fer ? pràcticament tothom  a qui li agradi caminar , gaudir de la natura i de la gent. 

 

“Sortirem de Collsuspina, poble pont entre dues comarques, el moianes i osona, que per la seva altitud i pluviositat  es ric amb aigua, amb molts plans i pastures per el bestiar. Ens hi trobarem 3 roures centenaris i un nucli petit de cases arrenglerades molt bonic. Per una pista de terra ens dirigirem a l´ermita de Sta. Coloma Sasseres església romànica de la parròquia de Castellcir al seus peus el roure espectacular del Giol”.

DESCARREGA AQUÍ EL PROGRAMA:

Download “PRESENTACIÓ-DE-SORTIDES-convertido-1.docx.pdf” PRESENTACIÓ-DE-SORTIDES-convertido-1.docx.pdf – Downloaded 76 times – 112 KB

Setembre 20 2020

Detalls

Data: 20 - Setembre - 2020
Horari: 8:00 AM - 2:00 PM
Gratuït
Categoria::

Inscripcions

Tickets are not available as this esdeveniment has passed.