Seccions

BTT

La secció de bicicleta de Muntanya de la Unió Excursionista de Vic, es centra bàsicament en organitzar una pedalada a l’any i en promoure la BTT a través de la organització de sortides col.lectives..

CULTURA I NATURA

La secció de cultura de la Unió Excursionista de Vic :

  • Savassona
  • Aplec de Sant Segimon del Montserny
  • Flama del Canigó.
  • Foguera del solstici d’estiu.

CURSES DE MUNTANYA

Tot i que fa anys que hi ha esportistes de la casa que competeixen en curses de muntanya, l’any 2010 s’ha estrenat aquesta secció com a tal.

El 18 de juliol del 2010 es celebrarà la 4rta edició de l’Olla de Núria, una cursa de muntanya que va iniciar de forma molt popular i que ha anat evolucionant a una velocitat vertiginosa, passant per la Copa Catalana el 2008, Campionat de Catalunya i I GP Internacional de les Nacions el 2009 i II GP INternacional de les Nacions amb una gran expectació tant a nivell nacional com internacional en el 2010.

ESCOLA DE MUNTANYA

L’any 2005 la FEEC va reconèixer l’Escola de Muntanya de la Unió Excursionista de Vic com Escola Reconeguda. Això implicava un repte per a una entitat com la nostra i actualment ens hem consolidat com escola de referència a la VI vegueria.

 

ESPELEOLOGIA

 

 

ORIENTACIÓ

Som un grup d’esportistes que gaudim practicant l’esport de les curses d’orientació. Junts formem la Secció d’Orientació de la Unió Excursionista de Vic des de l’any 2001.

 

SECCIÓ D'ALTA MUNTAYA (S.A.M)

L’objectiu de la nostra secció és apropar i gaudir de la muntanya de forma col•lectiva dins un entorn no competitiu però per això no menys ambiciós. Muntem sortides periòdiques durant tot l’any pel nostre Pirineu, algunes matinals, algunes de tot el dia i altres de cap de setmana.