Curses de Muntanya

SECCIÓ CURSES DE MUNTANYA

Tot i que fa anys que hi ha esportistes de la casa que competeixen en curses de muntanya, l’any 2010 s’ha estrenat aquesta secció com a tal.

D’altra banda, durant el 2009 es va iniciar un equip de curses de muntanya format conjuntament amb el Club Atlètic Vic. Aquest equip es va iniciar amb unes 15 persones i pel 2010 ja ha arribat a superar les 25.

L’objectiu d’aquest equip no és cap altre que competir, entrenar i divertir-se. No importa el nivell dels seus corredors, sino que es practiqui aquest esport i que els membres de l’equip es comprometin amb l’Entitat i amb les curses de muntanya.

Tot i no buscar bons resultats, l’equip està format per molt bons corredors, alguns d’ells membres de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya i d’altres que tot i no estar a la Selecció tenen un gran nivell. Durant la temporada 2009 es va aconseguir la 5ena posició en el Campionat d’Espanya per equips a València, essent el primer equip català classificat.

Una de les altres coses que es van iniciar durant el 2009 juntament amb el Club Atlètic Vic és la Cursa de Muntanya Ciutat de Vic-Trofeu Comarca d’Osona. Una cursa que va celebrar la seva primera edició amb 110 inscrits.

La prova tenia un recorregut de 21 km i es desplaçava per les dues muntanyes més emblemàtiques dels voltants de la ciutat: Sant Sebastià i la Creu de Gurb. En general va ésser un èxit i va servir per agafar experiència per a noves edicions.

CURSA DE MUNTANYA CIUTAT DE VIC TROFEU COMARCA OSONA

Cada any organitzem la cursa de muntanya de Vic l’11 de setembre.

NOTÍCIES CURSES DE MUNTANYA

ACTIVITATS CURSES DE MUNTANYA

COL.LABORADORS DE LA SECCIÓ