Oncoesquimo ( SUSPESA per la falta de neu a la Vall de Núria )

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Oncoesquimo ( SUSPESA per la falta de neu a la Vall de Núria )

La primera edició de l’ONCOESQUIMO, que s’havia de celebrar el pròxim 27 de març, ha quedat SUSPESA per la falta de neu a la Vall de Núria

Benvolguts amics i amigues,

Reprenem el projecte Oncoesquimo amb l’esperança que a la tercera serà la vençuda. Per això us informem que ja estan obertes les inscripcions per participar a l’Oncoesquimo 2022, que se celebrarà el pròxim 27 de març a la Vall de Núria.

Us volem agrair la confiança i el compromís amb la nostra causa que vau demostrar el 2020, quan us vau inscriure per participar en una primera edició que finalment es va haver de suspendre a causa de l’esclat de la pandèmia i l’inici del confinament.  Esperem que les ganes de sumar-vos al repte continuïn intactes i que per fi puguem gaudir esquiant tots junts el pròxim 26 de març.

A la pàgina web de l’esdeveniment hi trobareu tota la informació relacionada amb aquesta nova convocatòria, en la qual es mantenen l’esperit i els objectius amb què  va néixer ara fa dos anys: organitzar un nou repte esportiu i solidari que permeti  ajudar els malalts de càncer i els seus familiars a través dels serveis de la Fundació Oncolliga Girona i Osona contra el Càncer.

EM VULL SUMAR AL REPTE, QUÈ HE DE FER?

La inscripció es realitzarà a través de la pàgina web www.oncoesquimo.cat

Per fer la inscripció caldrà registrar-se com a usuari a la pàgina web i tot seguit omplir les dades del líder de l’equip.  Aquesta persona rebrà un usuari i un password per accedir a la zona d’administració, des d’on podrà continuar el procés d’inscripció de la resta de membres de l’equip.

Els equips estaran formats per entre dos i quatre esquiadors, dos dels quals, com a mínim, han d’estar sempre en marxa.

El preu de la inscripció serà de 35 euros per als esquiadors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 45 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 45 euros inclou una assegurança per un dia. Les inscripcions es tancaran el dia 13 de març a les 24h o en arribar als 200 esquiadors.

Si un equip es dona de baixa no se li retornarà  el que hagi recollit com a donatiu i l’import de les inscripcions es retornarà sempre que la baixa es realitzi abans del 26 de febrer.

Per a poder participar a l’Oncoesquimo, cada equip haurà de fer un donatiu  per un import mínim de 250 euros en el cas dels equips de dos, 375 euros pels equips de tres i de 500 euros pels equips de quatre.  Aquest donatiu s’haurà d’haver realitzat abans de l’inici de la cursa.  El total recaptat amb l’esdeveniment es repartirà a parts iguals entre la Fundació Oncolliga Girona i Osona contra el càncer.

REGLAMENT ONCOESQUIMO 2022

REGISTRA’T A LA WEB PER INICIAR LA INSCRIPCIÓ

Març 27 2022