SORTIDES COL.LECTIVES SECCIÓ JOVE 2023. POLLEGÓ INFERIOR DEL PEDRAFORCA 26 DE NOVEMBRE 2023

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

SORTIDES COL.LECTIVES SECCIÓ JOVE 2023. POLLEGÓ INFERIOR DEL PEDRAFORCA 26 DE NOVEMBRE 2023

SORTIDA COL.LECTIVA SECCIÓ JOVE. Pollegó Inferior del Pedraforca 26 de novembre de 2023

Ruta circular per pujar al Pollegó Inferior del Pedraforca (esquerra imatge) i descobrir la punta menys concorreguda.

Pujarem per la Gran Diagonal i baixarem passant pel Balcó de la Joaquima fins a trobar la part baixa de la tartera. A continuació, ens endinsarem al bosc fins a tornar al punt d’inici.

La Gran Diagonal té un tram aïllat amb una petita grimpada de dificultat II+/III. El pas està equipat amb una cadena, però en funció de les condicions del terreny i/o del grup, es pot evitar el pas.

Excursió amb un desnivell de +1000m i un recorregut de 7 km.

Horari i punt de trobada: 7:00 Aparcament del bar-restaurant Nou Pamplona de Vic.

Desplaçament: En cotxes particulars, 1:15h aprox. Organitzarem els cotxes en el punt de sortida. Es pot acordar un punt intermedi que vingui de pas.

Inscripcions:

Per internet a la web de la UEV o a la secretaria de la UEV. La sortida està limitada a un màxim de 15 persones. Les inscripcions es tancaran el divendres 24 de novembre a les 19h.

És obligatori estar federat FEEC, FEDME o altres que cobreixin l’activitat d’esquí de muntanya. En cas de no estar-ho, el preu de No-Federat inclou la llicència temporal pel dia de la sortida.

 Coordinació: Kevin Vila

 NOTA IMPORTANT : 

**Els coordinadors no es fan responsable dels accidents o de qualsevol contratemps que pugui succeir als participants.

** No són sortides guiades, són sortides col·lectives, tothom ha de ser autònom i tenir els coneixements tècnics i capacitat física per realitzar la sortida.

**En cas d’alguna circumstància especial o climatologia, la organització es reserva el dret d’alterar l’itinerari previst, la substitució o l’anul·lació d’alguna de les sortides, així com la variació de les dates. Web de la UEV: https://www.unioexcursionistavic.org/.

Download “07-Col·lectiva_Secció_Jove_Pollego_Inferior.pdf” 07-Col·lectiva_Secció_Jove_Pollego_Inferior.pdf – Downloaded 51 times – 306 KB

Novembre 26 2023

Detalls

Data: 26 - Novembre - 2023
Horari: 7:00 AM - 8:00 PM
Gratuït
Categoria::

Inscripcions

Tickets are not available as this esdeveniment has passed.