Vine a la Fira de la Muntanya amb la Unió

Vine a la Fira de la Muntanya amb la Unió

Els socis/es podeu enviar un correu a secretaria@unioexcursionistavic.org i us farem arribar un QR per entrar a la fira.

Els dies 10, 11 i 12 de novembre se celebrarà una nova edició de la Fira de la Muntanya i un any més, hi serem presents organitzant algunes de les activitats més destacades com la Matagalls – Vic o el Campionat d’Open Bloc, que segueix creixent i passa a ocupar un nou espai per donar cabuda al nombrós públic i a les activitats complementàries que s’organitzen entorn aquesta “festa” de l’escalada.

La Matagalls – Vic tindrà lloc el diumenge 12 amb totes les places esgotades des d’aquesta setmana i amb la vocació de cada any de ser una experiència tant festiva com respectuosa amb el medi ambient.

A banda d’aquestes, la Unió col.labora en el programa d’activitats de la fira amb d’altres propostes com: “Qui pot córrer per la muntanya? La compatibilitat de l’esport a la muntanya i la conservació del medi natural”, la xerrada tècnica “Primers auxilis a la muntanya”, una taula rodona sobre “senyalització de senders” o “Cicloturisme: evasió, viatge i paisatge”.

D’altra banda, com és costum a cada edició d’aquesta fira, l’entitat hi serà present amb un estand per difondre l’oferta d’activitats i saludar socis/es i on el dissabte a la tarda, de 17h a 19h, s’hi entregaran les samarretes de l’escola esportiva.