Sis Joves de la UEVic al Campionat d’Espanya d’Orientació Escolar per Seleccions Autonòmiques (CESA)

Sis Joves de la UEVic al Campionat d’Espanya d’Orientació Escolar per Seleccions Autonòmiques (CESA)

Fa uns dies us anunciavem amb satisfacció que sis joves de la Unió Excursionista de Vic, havien estat seleccionats per participar als Campionats Escolars de Daroca (Saragossa). Passat el cap de setmana del 15 al 17 d’octubre, us expliquem com els hi ha anat l’intensa experiència. 

Els i les joves de l’entitat, conjuntament amb altres companys/es de la selecció catalana han demostrat tenir un gran nivell, aconseguint que Catalunya fos la guanyadora del Campionat per seleccions autonòmiques amb un total de 24 medalles individuals i 5 podis als relleus mixtes.

A la fotografia (Daroca), joves seleccionats UEVic, d’esquerra a dreta, baix: Martí Vallbona, Miriam Grau, Arlet Sales. Dalt: Jordi Moragues, Bernat Selva i Andreu Grau.

El campionat va començar divendres amb la cursa de mitja distància, on del conjunt vigatà va destacar Bernat Selva, el qual va aconseguir un bronze en categoria cadet masculí. La resta de companys catalans varen sumar fins a set medalles més. 

La matinal de dissabte, es va córrer a la ciutat de Daroca, en modalitat sprint, que com és característic va resultar ser una cursa ràpida, urbana i amb una mica de desnivell. Aquí Arlet Sales, en categoria infantil femení, va aconseguir fer-se amb l’or.

A la tarda, a la mateixa ciutat, es va disputar la prova de relleus mixtes. Una prova que els corredors/es passen al relleu a un company/a i que sol anar acompanyada de molta emoció. Aquesta prova, requereix una dosi de gestió emocional addicional, pel fet de que l’equip depèn de tots els membres i hi ha molta expectació. En cadets l’equip format per: Lola Gabarró, Bernat Selva, Ernest Pou i Guinedell Faja, van aconseguir l’or, així com, l’equip infantil format per: Arlet Sales, Èric Sucarrats, Cesc Amat i Maria Gumà. També l’equip juvenil, integrat per dos membres de la Unió: Andreu Grau, Jordi Moragas i Anna Codina i Clara Mirabet, van obtenir un bronze.

La última cursa, diputada diumenge al matí, va ser la de llarga distància, una cursa de bosc, on els vigatans no van aconseguir pujar el podi però si 7 dels seus companys/es catalans. 

En finalitzar el campionat es va donar premis individuals per la mitjana de les tres curses, on Arlet Sales va pujar en segona posició, demostrant una gran regularitat al més al nivell. 

Felicitar a tots aquests/es joves catalans, i els de la cantera, que han demostrat grans destreses orientatives,  deixant Catalunya al més alt del podi. 

Comentaris

Deixar un comentari