50 anys del Comitè Català de Cuidadors/es de Senders de la FEEC

50 anys del Comitè Català de Cuidadors/es de Senders de la FEEC

El dimarts 9 de maig representants de la Secció de Senders de la Unió va assistir a l’Acte de reconeixement dels 50 anys de creació del Comitè Català de Cuidadors i Cuidadores de Senders de la FEEC realitzat al Palau de la Generalitat de Catalunya

 

El presient del Comitè Català de Senders i vicepresident de la FEEC, Josep Casanovas, va fer un recorregut pels 50 anys d’història del comitè i va reconèixer als anteriors presidents i als fundadors del mateix comitè.
L’acte va comptar amb un parlament de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la honorable Laura Vilagrà i Pons i el President de la FEEC, Jordi Merino i Urbano, entre altres. Tant Anna Caula, Secretària General de l’Esport i l’Activitat Fïsica, com Laura Vilagrà, van destacar la tasca que realitzen els cuidadors i cuidadores i els ha agraït aquesta feina.

 

Fem extensiu doncs aquest agraïment a les persones de la Unió que durant més de 30 anys han vetllat pel manteniment dels dos Senders que cuida la Unió: PR-C 40 de Vic a Sant Pere de Casserres i PR-C 41 de Gurb.

 

 

Comentaris

Deixar un comentari