Sortida col·lectiva Escampant la Boira: Un clàssic – 360º al Pedraforca

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sortida col·lectiva Escampant la Boira: Un clàssic – 360º al Pedraforca

Situada entre Saldes i Gósol, el Pedraforca és un dels gegants més emblemàtics de la nostra terra. La seva alçada de 2.507 m. i la seva peculiar forma de forca, han fet d´aquesta muntanya una de les mes conegudes a reu del mon.
Aquest cop però ens mantindrem a la seva base ,farem una ruta circular al seu voltant i podrem veure els seus quatre costats ven diferenciats, al nord-oest el Berguedà i dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Limita al nord amb la serra del Cadí, al sud amb la serra d’Ensija i a l’oest amb la serra del Verd.
Sortirem de Gósol, petit poble de muntanya , on hi visqueren dos grans personatges, el capellà i escriptor Josep Mª Ballarín i el pintor malagueny Pablo Picasso, però no tant sols això Gósol compta amb un ampli patrimoni cultural entre el què hem de destacar l’entorn del Castell entre els quals hi ha una part del recinte que encara es manté emmurallat, algunes cases i l’església de Santa Maria del Castell de Gósol. I és en els elements religiosos on hi trobem un gruix més important de construccions: l’ermita del Roser, la de Santa Margarida, l’església de Sant Francesc de Sorribes, entre altres.

Distància: 18 Km.
Temps aproximat caminant : 5 hores
Desnivell: 724 m.
Ruta: circular
Dificultat: Mitjana
Portar esmorzar i dinar !!!

 

Inscripcions:

Inscripció gratuïta

Per Internet a la web de la UEV o a la secretaria de la UEV.

És obligatori estar federat FEEC, FEDME . En cas de no estar-ho heu de tramitar per la web o a la secretaria una llicència temporal per a 1 dia, abans del dia de la sortida (7 euros).

 

Les inscripcions es tancaran el dia 22 d´octubre a les 20:00

Coordinació: Montse Grau
Preparació : Montse Grau

Punt i hora de trobada
Vic: Aparcament Can Pamplona 7.00 h.

Octubre 25 2020

Detalls

Data: 25 - Octubre - 2020
Horari: 8:00 AM - 5:00 PM
Gratuït
Categoria::

Inscripcions

Tickets are not available as this esdeveniment has passed.