Bernat Selva i Guinedell Faja guanyen amb autoritat el II Trofeo de Aragón d’orientació

Els dos joves orientadors de la UE Vic, Bernat Selva i Guinedell Faja van dominar el II Trofeo Aragón d’orientació del passat cap de setmana ja que van guanyar les dues curses disputades a les seves respectives categories H14 i D14: la de mitja i la de llarga distancia. Cal destacar també la 3a. posició de Lídia Grau (D14) a la cursa de mitja distància. Les proves es va disputar a la comarca vinícola de Carinyena i es va comptar amb 900 participants, per tant va ser de les més multitudinàries d’aquesta temporada.

Aquestes curses eren puntuables per la LEO (Liga Española de Orientación) que finalitzarà el proper dia 3 de novembre a Cádiz on també s’hi disputarà el Campionat d’Espanya de Llarga distancia i els relleus mixtes.

Els mapes de Carinyena transcorrien per boscos de pi i alzina, amb poc o escàs sotabosc, però amb moltes corbes de nivell fet que posava de relleu la forma física dels corredors. El dissabte al matí es va disputar la cursa de mitja distància, molt ràpida. Per tant requeria una àgil lectura del mapa i dels punts de referència per atacar els controls. El dissabte a la tarda es va disputar l’sprint, però la desaparició d’un control, va provocar que l’organització anul·lés totes les categories que el tenien, entre elles les dels joves vigatans H14 i D14. O sigui que la suma total del Torneig es va fer amb només dues curses enlloc de tres com acostuma  ser habitual.

El diumenge al matí es va disputar la cursa de llarga distància on, altre cop, Selva i Faja van guanyar a les seves respectives categories. Cal destacar els domini dels dos joves orientadors en proves de Lliga espanyola i que malgrat la seva joventut (13 anys) demostren una gran seguretat al bosc i també evidencien la seva bona forma física.