Crónica sortida col·lectiva d’Escampant la boira a Collbató

Crónica sortida col·lectiva d’Escampant la boira a Collbató

El dissabte 26 d’octubre, un dia assolellat i clar, nou escampadors de boira vam sortir de Collbató cap a dalt Montserrat, enfilant el camí de les Bateries, així anomenat per la creença popular de que, aprofitant alguns plans que presenta el camí, van ser instal·lades bateries de canons durant la guerra del francès així com durant la guerra civil.
Després de gairebé dues hores de pujada vam arribar a l’ermita de Sant Miquel i un xic més tard a la creu del mateix sant. La visibilitat era tant bona que no només es podia veure el mar sinó que també algun vaixell de grans dimensions no gaire lluny de la costa.
Una estona de temps lliure permetia a tothom gaudir d’allò que més li agradés fer. Prendre el sol a la plaça, visitar la basílica, fer alguna compra de mel o de mató i gaudir de les meravelloses formes rocoses de les agulles de Montserrat van ser les opcions triades.
Un dinar a l’aire lliure a la zona de pícnic del Mirador dels Apòstols ens va reconfortar novament per enfilar la baixada pel camí de la Santa Cova, coves del Salnitre i ermita de la Salut.
Una excursió d’unes cinc hores en total, d’una dificultat baixa però que ens feia estar molt atents al camí degut a la gran quantitat de pedres rodones-còdols- que hi trobàvem. Això si, molt bon ambient, bones converses i un gaudi molt alt per a tots.

 

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *