El campionat de Catalunya sprint tanca la temporada 2019 d’orientació

El campionat de Catalunya sprint tanca la temporada 2019 d’orientació

 

El campionat de Catalunya d’orientació en la modalitat d’sprint que es va celebrar aquest passat cap de setmana a Santa Coloma de Farners, va posar punt i final a la temporada 2019 d’orientació. Els orientadors de la UE Vic van estar novament presents a molts podis tant de l’sprint com de la suma de les curses dels dos dies. Destaquen les victòries de Jordi Sales (H35), Guinedell Faja (D14) i Arlet Sales (D12) que es van proclamar campions de Catalunya d’aquesta modalitat ràpida de l’orientació.

Els boscos d’alzina surera i pi, molt transitables i amb grans formacions rocoses propers al castell de Farners es van convertir dissabte passat en els protagonistes del Campionat de Catalunya sprint d’orientació, modalitat que acostuma a ser urbana però que, en aquest cas, va canviar l’asfalt per les pedres i el verd. A primera hora del matí es va celebrar la ronda classificatòria, ràpida i tècnica, on només passaven a la final el 60% dels corredors de cada categoria en ordre invers a la seva posició. Es van classificar els més ràpids però també els que van cometre menys errors. Al migdia es va córrer la final amb bons resultats per corredors vigatans que en total van obtenir 3 ors, 7 plates i 1 bronze.

Diumenge va disputar-se la darrera prova de la Copa Catalana 2019 amb la qual cosa finalitza la temporada a Catalunya i queda aturada la competició oficial fins l’any vinent. El terreny de la cursa, altre cop, era molt tècnic el que requeria una atenció detallada del mapa en zones laberíntiques de roques. Victòries rellevants en la cursa de diumenge el que posa en evidència la bona qualitat tècnica dels corredors de la UE Vic. En la classificació general de les curses dels dos dies cal destacar la 1a posició d’Eduard Giravent (H35) i d’Albert Serra (H18).

A l’espera de la publicació de les classificacions finals, tant individuals com per equips de la Copa Catalana, cal destacar com a última notícia de l’any 2019 que els joves seleccionats de la UE Vic es desplaçaran el proper cap de setmana a Extremadura per disputar el campionat d’Espanya escolar d’orientació. Formen part de la selecció catalana en les categories juvenil: Albert Serra; cadet: Andreu Grau i Jordi Moragas i infantil: Bernat Selva, Lídia Grau i Guinedell Faja. 

 

PODIS. Campionat de Catalunya sprint

1r. H35 Jordi Sales

1a. D14 Guinedell Faja

1a. D12 Arlet Sales

2n. H35 Eduard Giravent

2n. H20 Aniol Bisquert

2n. H18 Albert Serra

2n. H16 Jordi Moragas

2n. H14 Bernat Selva

2a. D45 Rosa M. Sanjaume

2a. D14 Lídia Grau 

3r. H16 Andreu Grau

 

PODIS 2 DIES DE FARNERS

1r. H35 Eduard Giravent

1r. H18 Albert Serra

2n. H20 Aniol Bisquert

3a. 21E Berta Meseguer

3r. H45 Juli Serrat

3a. D45 Rosa M. Sanjaume

 

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *