Els límits ens els posem nosaltres

Els límits ens els posem nosaltres

Olga Costa ha completat els 217 tres mils del Pirineu

 

A la pregunta: “què t’ha ensenyat la muntanya en aquest repte”, l’Olga no dubta: “He après que amb la perseverança, l’esforç, l’actitud, la confiança i el compromís personal, he aconseguit el meu repte, la gran capacitat de lluita i les suficients ganes per fer-ho és la clau. Els límits els posem nosaltres.”

 

L’estiu del 2015, arran d’una trobada esporàdica, l’Olga va començar a estudiar quins eren els tres mil de Pirineu que havia coronat, i quins no. Allí va néixer el projecte que ha completat aquest estiu i que li ha regalat una bona col·lecció d’experiències, d’aprenentatges i de vida!

 

Després d’un exhaustiu estudi i d’una detallada classificació, l’Olga va iniciar el seu repte pels cims més exigents, essent conscient que en l’inici del repte gaudia d’un molt bon estat de forma gràcies a la seva passió per l’escalada. El darrer cim que va coronar va ser el BOUM, i es va convertir així en la primera vigatana i osonenca, i la 2a dona en àmbit nacional i estatal en completar aquest repte.

 

Les experiències que acumula són moltes i variades, com ho són també les adversitats. L’Olga destacava haver trobat a faltar dones que com ella estiguessin fent muntanya soles, i en conseqüent la freqüent dificultat de trobar company de cordada.

 

Per sempre quedaran els emotius records com la parella de francesos al cim de l’Aneto, amb 75 anys i una llarga experiència en la muntanya, el rapel a l’Agulla Franqueville, o el bivac de la nit anterior a afrontar la cresta de les Llosas.

 

Ben aviat podreu conèixer tota l’experiència completa i la ruta en un nou article al butlletí, ara, i per anar fent boca, us animem a llegir l’entrevista.

Download “Entrevista_Olga_Costa.pdf” Entrevista_Olga_Costa.pdf – Downloaded 341 times – 282 KB

Comentaris

Deixar un comentari