Festival experiències 2023

Festival experiències 2023

El dimecres 10 de maig va finalitzar l’edició 2023 del Festival Experiències, la mostra audiovisual que l’entitat cel.lebra cada any per compartir experiències singulars de socis i socies.

Enguany el programa es composava de 4 sessions que han omplert la sala d’actes de la Unió cada dimecres des del dia 19 d’abril.


Torino Nice Rally: bikepacking d’altura


19 d’abril – 20 h

L’Eudald i en Carles ens van dur de viatge per la ruta que cobreix la distància entre Turí i Niça, travessant els Alps per pistes i grans colls d’alçada, en modalitat de bikepacking.
 

 

Jordània Climbing


26 d’abril – 20 h

La segona sessió del festival ens va dur a escalar Jordània per contemplar paissatges magnífics de la mà d’en Miquel Casas i Ivan Ruiz.

Esport i Natura per tots


3 de maig – 20 h
La projecció “Esport i Natura per tots”  va omplir la sala per acompanyar aquesta família excursionista que va voler compartir les experiències de gaudir de l’esport i la natura tot i la seva particular situació. Una experiència especial plena de sensibilitats per mostrar que moltes coses són possibles quan la família i els amics uneixen forces.
Amb Rosa Espina i Cesc Solà.

Expedició Hoggar 78


10 de maig – 20 h
Tancament del cicle Experiències 2023 amb la projecció “Expedició Hoggar 78, 45 anys després” presentada per 5 dels seus sis components.
Anècdotes i una gran dosi d’incertesa que formava part de l’aventura d’aquella època, que en l’actualitat podria ser considerada una temeritat. Fou la primera expedició oficial que portà la Unió Excursionista de Vic fora del continent.

Comentaris

Deixar un comentari