L’equip cadet de la UEVic es proclama de Catalunya de relleus mixtes

L’equip cadet de la UEVic es proclama de Catalunya de relleus mixtes

Aquest cap de setmana s’han celebrat a la Cerdanya els dos dies dels Pirineus d’orientació, puntuables per la Copa Catalana. Hi han participat un bon nombre d’orientadors de la UE Vic aconseguit uns resultats destacats: 7 podis a la cursa de llarga distància de Guils (4 d’ells primeres posicions) i un equip, el cadet, que es va proclamar Campió de Catalunya de relleus mixtes a Bellver de Cerdanya.
El dissabte, dia 12 d’octubre, es va disputar als boscos pirinencs de l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera la cursa de llarga distància, ultra-llarga per les categories d’èlit, H21A i H35. La primera part de la cursa transcorria per una zona rocosa d’alta dificultat tècnica i la segona part, molt més ràpida, pel mig de boscos de pi amb poc sotabosc. En aquesta cursa l’actuació vigatana va ser excel·lent ja que es van aconseguir 4 primeres posicions a les diferents categories: Aniol Bisquert (H21A), Eduard Masoliver (H45), Guinedell Faja (D14) i Rosa M. Sanjaume (D45). També destaca la segona posició d’Andreu Grau (H18) i la tercera de Jordi Moragas (H18) i Lídia Grau (D16).
El diumenge es va celebrar el campionat de Catalunya de relleus mixtes, una bona ocasió per fer club. Els equips, formats per dues dones i dos homes, van córrer pels carrers de Bellver de Cerdanya, tant al casc antic, empedrat amb pronunciades pujades i baixades i per la part més nova amb carres amples que permetien una ràpida progressió. Tot i algunes baixes de darrera hora i algunes desclassificacions per error en tarja (marcar un control incorrecte), la UE Vic va aconseguir un campionat de Catalunya de relleus amb l’equip cadet format per Lídia Grau, Bernat Selva, Andreu Grau i Guinedell Faja que es va mostrar molt superior al seus rivals aconseguint més de 10 minuts d’avantatge respecte al segon classificat.
CURSA DE LLARGA DISTÀNCIA-GUILS FONTANERA (podis)
1r. Aniol Bisquert (H21A)
1r. Eduard Masoliver (H45)
1a. Guinedell Faja (D14)
1a. Rosa M. Sanjaume (D45)
2n Andreu Grau (H18)
3r. Jordi Moragas (H18)
3a. Lídia Grau (D16)

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS MIXTES (podi)

1a posició equip Cadet: Lídia Grau, Bernat Selva, Andreu Grau i Guinedell Faja

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *