Novetats i diversitat al nou programa de cursos i activitats

Novetats i diversitat al nou programa de cursos i activitats

La temporada 2022-23 ve més carregada d’activitats que mai.

L’oferta de cursos i activitats per iniciar-se o formar-se proposa opcions per tots els nivells i àmbits, des d’aquelles pensades per iniciar-se en alguna activitat sense experiència previa fins a propostes més tècniques.

Enguany destaquem novetats com els tallers de Barranquisme, el d’Autorescat, l’Escalada per a pares o l’ús de GPS amb telèfon mòbil. Tornen també algunes de les ofertes clàssiques més demandades com és el cas de l’Esquí de muntanya, el curs de crestes i les activitats d’escalada, tant de via curta com llarga.

Però a més, hi ha la possibilitat de solicitar cursos i tallers a mida. Aquells particulars o grups que estiguin interessats en fer un curs que no estigui programat al calendari només cal que es posin en contacte amb l’entitat i es treballarà una proposta amb els/les tècnics i condicions més adients.

La nova oferta d’activitats formatives de muntanya és molt extensa i comprèn un calendari que s’allarga fins la propera primavera així que segueix les novetats que aniran apareixent!

Oferta de cursos i tallers:

Escalada esportiva tardor, Escalada via llarga tardor, GPS i Mapes digitals, Autorescat, Barranquisme, Escalada per a pares, Excursionisme tardor, Allaus i Seguretat, Progressió amb piolet i grampons, Progressió amb raquetes de neu, Esquí de muntanya I, Esquí de muntanya II, Marxa nòrdica, Excursionisme primavera, GPS amb telèfon mòbil, Barranquisme, Progressió en crestes, Escalada via llarga primavera.

Tallers (teòrics i realitzats en dies laborables)
Reparació i manteniment esquís, Reparació i manteniment pells de foca i Primers auxilis a la muntanya.

 

 

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *