Primer Festival d’Escalada i La Matagalls – Vic a la Fira de la Muntanya

Primer Festival d’Escalada i La Matagalls – Vic a la Fira de la Muntanya

Del 4 al 6 de novembre torna la Fira de la Muntanya a Vic i la Unió hi torna a tenir un paper destacat organitzant els dos esdeveniments que atrauran l’atenció de moltes persones amants de les activitats a la natura.

El passat dimecres 25 d’octubre es fa fer la presentació a la premsa de la nova edició de la Fira de la Muntanya. Aquest any la Unió Excursionista de Vic torna a organitzar la clàssica Matagalls – Vic que arriba a la seva edició número 41, una edició que vol ser més sostenible que mai i que després d’haver estat distingida amb el segell Petjada Verda de la FEEC vol fer partíceps a les persones participants del màxim respecte a l’entorn natural. Es continuarà apostant pels envasos de vidre, pels productes de proximitat, els elements de marcatge reutilitzables, el transport en bus per moure els participants fins a l’inici i per la col·laboració amb entitats socials, entre altres.

D’altra banda, enguany, la cita amb el món de l’escalada pren més volada que mai ja que s’hi celebrarà la setena edició de l’Open Bloc d’Escalada en el marc del Festival d’Escalada, un nou marc que a més de l’Open Bloc acollirà una competició d’escalada de velocitat a la xemenia del Sucre, un rocòdrom i una tirolina pels més petits i un concurs sobre cultura de natura i escalada.
Les finals absolutes de l’Open Bloc es celebraran el dissabte 5.

 

Comentaris

Deixar un comentari