Raid Garrotxa Salvatge

Raid Garrotxa Salvatge

El passat dissabte 3 de juliol es va disputar a les Planes d’Hostoles el raid Garrotxa Salvatge organitzat per CATraid. De la Unió, hi va participar l’equip format per les joves corredores Lídia Grau, Joana Porta, Núria Selva i Bruna Torrentbó, que destaquen la bona organització de la prova.
Era el seu primer raid i corrien en la categoria Familiar, que deixava als participants un màxim de 5h per completar un total de 6 seccions i 26km. Algunes de les seccions eren amb BTT i d’altres a peu o nedant, en les quals hi entraven en joc les proves específiques, sempre amb l’orientació com a rerefons. En aquesta ocasió les proves específiques eren tir amb arc, on l’equip va excel·lir amb Lídia com a tiradora, i slackline on, en canvi, van tenir dificultats perquè la corda s’havia de recórrer amb mitjons i els duien molls. Això sí, sort en van tenir de l’aigua que les va refrescar durant tot el matí, tant al gorg on hi havia la secció de natació com als rius que van creuar, a voltes amb bici i a voltes a peu, on van aprofitar per recuperar-se de la calorada que feia.
L’equip, amb un total de 18 punts, va assolir la tercera posició per a la seva categoria i ja espera amb il·lusió el proper raid del 18 de setembre, una bona motivació per seguir entrenant durant aquests mesos d’estiu.

Crònica i fotos: Jana Lüscher

Comentaris

Deixar un comentari