S’acosta la Matagalls Vic!

S’acosta la Matagalls Vic!

El proper 12 de novembre de 2023 ens tornarem a trobar per gaudir tots junts de la Caminada Matagalls-Vic, arribant enguany a la 42ena edició.


Inscripcions del 3 d’octubre al 5 de novembre o bé fins a esgotar places (enllaç al final d’aquesta pàgina).

Podeu fer les vostres inscripcions a través del següent enllaç:
https://www.inscripcions.cat/matagalls-vic2023/

Aquí teniu el link del recorregut:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/matagalls-vic-2021-recorregut-40ena-edicio-87083208

Els autocars que us duran fins a Collformic, punt d’inici de la Matagalls-Vic, sortiran des del recinte firal El Sucre de Vic, entre les 7 i les 8 del matí. Un cop allà s’anirant donant sortides a partir de 2/4 de 8.

Durant els aproximadament 30 km de recorregut senyalitzat per la organització, trobareu diferents avituallaments, per tal que gaudiu còmodament de la caminada i dels paisatges de tardor del Montseny i la Plana de Vic; el primer d’aquests avituallaments, amb botifarra i vi, el tindreu a uns 9 km de la sortida.

Us recomanem que us porteu el vostre got, així complirem criteris de sostenibilitat.

El control d’arribada (obert fins les 4 de la tarda) estarà situat al mateix recinte firal del Sucre de Vic, on tothom serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de la 42ena edició.

Enguany continuarem treballant per consolidar i millorar el nostre compromís amb el respecte a la natura, i complir amb els criteris que ens hem marcat per continuar amb el SEGELL DE CURSES I CAMINADES SOSTENIBLES PETJADA VERDA FEEC, per la contribució en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

Aquesta distinció no seria possible sense la bona feina feta per tots, organitzadors i participants de les darreres edicions.
Dijous 9 i Divendres 10 de novembre de 18 a 20 hores a la seu de la Unió Excursionista de Vic, podreu recollir, si ho desitgeu, els braçalets acreditatius de la inscripció, que us donen dret a la participació en la caminada, així com el viatge en bus i a gaudir dels avituallaments. I com sempre, durant el diumenge 12, podreu recollir-los a partir de les 7 a la zona de sortida dels autobusos al Sucre de Vic, i a partir de 2/4 de 8 a Collformic, pels que heu escollit aquesta
opció.

Us desitgem que gaudiu de la Caminada d’enguany.
Inscripcions del 3 d’octubre al 5 de novembre o bé fins a esgotar places.
Podeu fer les vostres inscripcions a través del següent enllaç:

https://www.inscripcions.cat/matagalls-vic2023/

NOTA: no es realitzaran devolucions d’inscripcions després del 25 d’octubre.

 

ORGANITZA:

 

Amb la col.laboració de: