Al Cap de Creus, el darrer raid d’aventura de la temporada

Al Cap de Creus, el darrer raid d’aventura de la temporada

El passat dissabte 25 de setembre es va disputar al Cap de Creus el darrer raid d’aventura de la temporada. En aquesta ocasió estava organitzat per CATRaid Adventure Challenge, i tenia ubicada la sortida i la meta a Portlligat.

El dia despuntava tard, recordant-nos l’entrada a la tardor, i el mar, picat. El dels dos equips de la Unió, format per Jana Lüscher i Jofre Torrents, sortia a 8h del matí, a la categoria d’Aventura. Tenien fins les 15h (un màxim de set hores) per completar la prova, d’uns 58 km amb 1.450m de desnivell positiu. Més tard, a les 10h, sortia a la categoria d’Open l’altre equip de la Unió, format per Núria Selva i Pere Porta, els quals tenien un màxim de cinc hores per completar uns 36 km amb 570m de desnivell positiu.

Totes les categories començaven amb una secció de caiac que l’organització va modificar lleugerament a causa de l’estat del mar. Seguidament, una llarga i desnivellada secció de BTT havia de portar els participants a Cadaqués a través del salvatge entorn del Cap de Creus. A Cadaqués es feia la secció d’orientació urbana combinada amb mapa rural a peu (o trekk) i surf de rem (o paddle surf) i, tot seguit, tir amb arc i natació, la qual també va ser modificada a última hora per l’organització: el mar picat no va permetre que els participants poguessin nedar els 900m que s’havien previst, així que el recorregut va ser molt més reduït per tal que no calgués sortir a mar obert. Finalment, una altra secció de BTT havia de tornar els participants a Portlligat, on creuaven la meta després d’una exigent aventura en un entorn preciós i salvatge.

L’equip format per Núria Selva i Pere Porta va assolir la 6a posició en la categoria d’Open. I l’equip de Jana Lüscher i Jofre Torrents, la 9a posició en la categoria d’Aventura.

 

Comentaris

Deixar un comentari