Andreu Grau, guanya el primer Jukola Català.

Andreu Grau, guanya el primer Jukola Català.

 

A Vallcebre, per primera vegada, de la mà de Pol Ràfols i Marc Serrallonga, es va diputar la versió catalana del famós relleu Jukola. La nit del dissabte 22 d’agost, un total de 42 persones (6 equips) van sortir a les 22 hores coincidint amb la sortida dels relleus finlandesos. 

El mapa de Vallcebre, tècnicament difícil, va incrementar la seva dificultat pel factor nocturn, on es redueix la visibilitat i és necessari aplicar tècniques de navegació diferents de les comunes. Els equips compostos per membres femenins, masculins de diferents edats i categories, van ser formats pels propis organitzadors. 

Al mateix temps que els corredors anaven buscant fites, els seus companys d’equip van poder gaudir d’un espectacle al centre de competició. La retransmissió en directe dels relleus finlandesos. Una bona manera per pal·liar les hores de son. 

Andreu Grau, membre de l’Unió Excursionista de Vic, va formar part de l’equip guanyador finalitzant els relleus diumenge després de 10 hores de cursa, l’exigent cursa i terreny, va fer que sols l’equip de Grau finalitzés el relleu amb el marcatge correcte, essent l’únic equip en completar la prova. 

 

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *