Campionat de Catalunya universitari, campionat de Catalunya i d’Osona escolar i cursa popular d’orientació

Campionat de Catalunya universitari, campionat de Catalunya i d’Osona escolar i cursa popular d’orientació

Aquest diumenge, 30 de maig, a Taradell hi ha hagut una trobada nombrosa d’orientadors catalans. S’han disputat, d’una banda, els campionats de Catalunya escolar i universitari, de l’altra el campionat d’Osona escolar i, a més, una cursa popular; tot, d’orientació. Els participants, en representació dels seus clubs i les seves universitats, gairebé han arribat a tres centenars. 

El dia ha començat amb un bon ruixat, típic del mes de maig, que ha acompanyat alguns dels organitzadors del CET (Centre Excursionista de Taradell) i de la Unió Excursionista de Vic, que acabaven de posar fites tant al mig del bosc com en zones semiobertes i de margues i, com a novetat, en zones rurals i al nucli urbà de Taradell. Aquesta vegada, per a algunes categories hi entrava en joc un canvi de mapa que els orientadors havien de fer a la segona meitat de la cursa i que donava, així, més riquesa al terreny i més llargada als recorreguts. 

Malgrat la pluja de primera hora, el sol ha sortit aviat i ha picat fort. La gran majoria d’orientadors arribaven a meta contents i assedegats, després d’haver-se enfrontat amb els esbarzers i les argelagues, ufanosos per l’arribada de la primavera. 

Les primeres posicions escolars han estat per a Airina Sales (Aleví-F, de la UE Vic) i Carlit Tölkkö (Aleví-M, del BO), Arlet Sales (Infantil-F, de la UE Vic) i Martí Vallbona (Infantil-M, de la UE Vic), Rut Soler (Cadet-F, del GEM) i Nil Gutierrez (Cadet-M, del CE Calldetenes), i Joana Alsius (Juvenil-F, del COC) i Biel Roca (Juvenil-M, de la UE Vic). I en el marc del campionat d’Osona han estat per a Airina Sales (de les Escoles de Gurb), Arlet Sales i Martí Vallbona (ambdós de l’Institut de Gurb), Rut Soler (de l’Institut del Ter de Manlleu) i Nil Gutierrez (de l’IES de Vic), i Biel Roca (de l’Institut Jaume Callís de Vic).

Per a la categoria d’universitaris han estat Jana Lüscher (de la UE Vic) i Pol Canosa (del COC), ambdós alumnes de la Universitat de Barcelona. 

I per a la categoria popular han estat Marta Bruns i Roger Fonseca (ambdós dels Aligots).

Destaquem la coordinació en l’organització de la UE Vic amb el CET i els bons resultats dels nostres orientadors: 

5 ors (Airina Sales, Arlet Sales, Martí Vallbona, Biel Roca, i Jana Lüscher) i 1 plata (Aniol Bisquert).

 

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *