Campionat d’Espanya mtb-o ultra Score 2021

Campionat d’Espanya mtb-o ultra Score 2021

Dos campions d’Espanya i tres subcampions de la UEVic.

Dissabte, 15 de maig a la població albacetense d’Agramón (Hellín) es va disputar el Campionat d’Espanya Ultrascore MTBO.

Els participants, que disposaven d’un mapa sense un itinerari preestablert, havien d’analitzar, escollir i executar una ruta amb bicicleta de muntanya per assolir el màxim de fites i punts possibles. En un temps limitat, segons cada categoria.

El terreny, emmarcat al pantà de Camarillas, es dividia entre una zona més planera i una més desnivellada on hi havia els punts més importants. Durant el recorregut va ser crucial poder passar pel “punt de vida” on es tenia accés a l’avituallament individual. El petit oasi, va permetre agafar energia i entomar les inclemències del terreny àrid i calorós, en una jornada que va superar els 30 graus.

Un grup de la secció d’orientació de la Unió Excursionista de Vic, va aconseguir grans resultats.

Per una banda, Arlet Sales (dones 15) i Bernat Selva (homes 15), van realizar dues hores de cursa amb què es van proclamar campions d’Espanya. Mentres que Jordi Sales (homes 50), en una jornada de 4 hores, i Cristina Bertran (dones 40) i Jana Lüscher (dones sènior), amb un temps màxim de 6h, varen assolir el subcampionat d’Espanya.

D’altra banda, Andreu Grau, per problemes mecànics amb la bicicleta, al final de la cursa va haver d’abandonar.

1a D15 Arlet Sales
1r H15 Bernat Selva

2a DS Jana Lüscher
2a D40 Cristina Bertran
2n H50 Jordi Sales

Retirat Andreu Grau (H20)

Aquests són els resultats de l’expedició de l’Unió Excursionista de Vic_o_Fredvic al Campionat d’Espanya disputat a Albacete, amb un ambient de 30°, un paisatge àrid/aspre i un terreny exigent i infernal.

Comentaris

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *