Escampant la boira a Montserrat

Escampant la boira a Montserrat

EXCURSIÓ DEL GRUP “ESCAMPANT LA BOIRA” A MONTSERRAT

El dissabte 11 de Març dinou escampadors de boira de la UEV sortíem de Monistrol de Montserrat pel Camí de l’Àngel i el primer que trobàvem era l’ermita del mateix nom.

Seguint amunt per camins empedrats i, després de passar alguns petits punts de grimpada ajudats per algunes grapes i un cable d’acer, arribàvem al Monestir de Sant Benet. Una curta parada per fer un mos i per visitar l’església ens va donar forces per seguir endavant i pujar per la Baixada dels Matxos. Arribant a la carretera algú va suggerir la visita a l’ermita de Santa Cecília i així ho vàrem fer. Anàvem bé de temps i era sols una petita desviació respecte de l’itinerari previst.

Tot seguit vàrem enfilar una pujada que ens va dur fins al Camí dels Degotalls que ja ens va portar, tot passant pel davant de majòliques de mares de Deu de moltíssimes poblacions catalanes, fins al Monestir de Montserrat.

Un cop allà, una estona de temps lliure va permetre a cadascú fer allò que més li venia de gust ( descansar, comprar formatge, prendre alguna cosa al restaurant, visitar la basílica,….).

Ara tocava baixar i així ho vam fer. Pel camí que va a la Santa Cova i després pel Camí de les aigües, enllaçant amb el GR-5, fins arribar a una pista forestal que ens duria de nou cap a Monistrol.

Un dia assolellat i amb una temperatura primaveral que ens va permetre gaudir d’unes magnífiques vistes tant de la muntanya de Montserrat com de totes les comarques que l’envolten i fins més enllà. El vent algunes estones era bastant present i intens però gran part dels camins eren enmig de boscos i el vam poder esquivar bastant.

La màgia d’aquesta muntanya i la bona predisposició de tots els participants ens va fer gaudir d’una excursió per recordar.

 

 

Comentaris

Deixar un comentari